Šokantna Istina o Facebook-u

Pentagon je deaktivirao projekt “LifeLog” 04.02.2004.! Istoga dana je aktiviran “Facebook”.

Slika: “Wired Staff Business” (mjesec/dan/godina)
Iza oba ŠPIJUNSKA projekta stoji sotonistička elita, koja naše (pa tako i američke) političare drži kao lutke na koncima. Upravo je to razlog zbog kojega prakticiraju cenzuru, koja je po Ustavu RH kriminalno djelo.

Primjer:


Primjer cenzure:

Mark Zuckerberg (lažni vlasnik Facebook-a) je poslušno-utrenirani lutak koji ima “enormno poštovanje prema George Soros-u.”. Njihova zajednička točka je ISIS / invazija Europe. Migrantima Facebook služi kao besplatni komunikacijski sistem, a George Soros kao financijer.

ISIS profili na Facebook-u:

Zahvaljujući George Soros-u, svaki migrant ima svoju MasterCard karticu:


Bitan faktor igra i Mark Zuckerberg-ova šogorica (Raven Chan) u čijem je vlasništvu kanibalski restoran, u Los Angelesu. Na “meni-u” dotičnoga “restorana” piše: “Poslužujemo ISKLJUČIVO svježe i mlado meso.”.


VIP goste čine imena poput Katy Perry (poznata pjevačica), Chelsea Clinton (kćer Hillary Clinton i bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država), Anderson Hays Cooper (poznati “novinar” s CNN-a).
Budući da je Facebook osuđen/kažnjen te primoran platiti kazne od nekoliko stotina milijuna američkih dolara zbog preprodaje osobnih podataka/fotografija, dolazim do zaključka da je svako dijete koje se (nažalost) pronašlo na tanjurima kanibalskog restorana bilo prethodno špijunirano preko Facebook-a.

Bojkotirajte Facebook zbog vlastite sigurnosti, kao i mainstream medije! Pridružite se VK-u. VK je ruska verzija Facebook-a, koja za razliku od židovskoga NE cenzurira korisnike. Uključite se u borbu protiv migranata/invazije Europe. Mi smo u ratu, dame i gospodo. Naš protivnik želi okončati bijele ljude za sva vremena.

VK: www.vk.com (https://vk.com/generatormedia)

Platforme koje ne cenzuriraju korisnike:

01) GAB (www.gab.ai) (https://gab.ai/GeneratorTube)
02) MINDS (www.minds.com) (https://www.minds.com/Generator)
03) BitChute (www.bitchute.com) (https://www.bitchute.com/channel/VtcLZ3ROn4Lk/)
04) BitTube (https://bit.tube) (https://bit.tube/Generator)

 

You may also like...

1 Response

  1. Sonia says:

    Jebi svoju majku stoko prodana?! Triba ih bojkotirati,oduvijek su rusi bili posteniji nego ta prljava americka politika.A sada i rusi imaju svoje opasne igre,neka,neka !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *