Viktor Orban: “Tko Potpiše Marakeški Sporazum Predstavlja Ozbiljnu Prijetnju Svome Narodu.”

“UN-ov Global Compact je izdajničko-zlobni dokument koji potiče migracije. Tko ga potpiše predstavlja ozbiljnu prijetnju svome narodu. Migracije su ozbiljan problem čiji TVORCI nebi trebali zanemarivati mišljenja Europljana. Unatoč tome, uskraćena im je (domaćem stanovništvu – Europljanima) sloboda govora. Mi, centralni Europljani ostajemo demokrati (predstavnici naroda, ne elite).” kazao je Viktor u Pragu, dana 30.11.2018.

You may also like...

3 Responses

 1. Ilija says:

  Dakle Plenković svjesno radi svoj plan pa neka ga neka radi mi bumo samo posmatrali

 2. VikAr says:

  Temelyi „nove, samostalne i suverene drxave Hrvatske“ tkoju nam je Tudjman dal, a postala je csetnicska cserga, tj. svinyac od drxave
  .
  Slova: č=cs, ć=ch, đ=dj, lj=ly, nj=ny, š=sc, ž=x
  .
  1. „Hrvatska“ NACIJA je novi vlastik drxave Hrvatske, a ne hrvatski NAROD stvoritely i jedini vlastnik iz davnine kada vechina od danascnyih 196 nacija (naroda i/ili drxava) nije ni postojala.

  Novi vlastnik mimo Ustava je postala „hrvatska“ NACIJA sastavlyena od 9,6 % TUDJINACA iz 23 ustavne i ostalih narodnih manyina, 40.4 % hrvatskih IZRODA tkojima je velezlocsinac Tito zabetoniral zakrxlyale im mozgove i 50 % hrvatskoga NARODA s odlievenim mozgovima. NARODA tkoji mrzi i ubija sam sebe, od JALA se dieli u nove narode i otudjiva, plyuva po svojima mudracima, ne bavi se politikom, MOXDA placha poreze u Hrvatskoj i vech visce od stoliecha se pravi blesav jer je opasno xivieti u csetnicskoj magli, u tkoju je prievarom sam odlietiel, a od 1918. i posebno od 1944. do danas je POGUBNO biti Hrvat na vlastitoj grudi.

  2. Sprdacsina od DEMOKRACIJE tkoja je utkana csak i u nazivu drxave: REPUBLIKA Hrvatska.

  demokracija =
  – (pol.) politički poredak u tkojemu se različitim družtvenim skupinama omogućiva ravnopravno sudielovanje u politiki, odlučivanju ili utiecanju na odluke
  – vladavina naroda; politički poredak u tkojemu vlast pripada narodu; država u tkojoj je na vlasti narod prieko svojih priedstavnika

  (lat.) rēs pūblica (17. i 18. st.) = obche dobro

  VLAST nad biracsima, tj. narodom, nacijom, pukom i drxavom kao vrhunski plod demokracije. Sama riecs demokracija znacsi VLAST naroda, ali hrvatska kao i mnoge druge „demokracije“ su to malo pomiescale pa je VLAST naroda u stvarnosti VLAST NAD narodom. Mala nebitna razlika tkoju nitko ne primiechiva!

  MOCHNIKI su temely tzv. demokracija vech 2’500 lieta, osim scvicarske izravne demokracije. Lyudski rod, osim Scvicaraca, nije ni nakon viscetisuchlietnoga IZKUSTVA naucsil:
  „lyudski mozag u umaku od mochi
  usmrdi se prieko nochi“.
  U 2’500 lieta postojanya demokracije bilo je i nekoliko iznimaka, uzpravnih LYUDI, razumnih MOCHNIKA! Kao primiere novoga doba vidim pokojnoga niemacskoga kancelara Helmuta Schmidta i madjarskoga priedsiednika drxave uprave Viktora Orbana. Oni samo potvrdjivaju pravilo!

  3. „Hrvatski“ USTAV je prieslik demokratske sprdacsine od jugoslavenskoga ustava velezlocsinca Tita po tkojemu izborna poplave naplavi hrpe xivoga mesa iz lyudskoga mulya s partijskih (stranacskih) lista u Sabor, a trzaju se samo na strujne udare svojega priedsiednika ili na neodolyiv podraxaj lapanya ili povlastrica. Csast iznimkama! Zato miesto toga Ustava priedlaxem ovaj sudobni izravne demokracije:
  Dropbox – Postavke Ustava Narodne države Hrvatske 8,14.docx

  4. Demokratski izbori na tkojima „hrvatska“ NACIJA (ne NAROD) izabire vech 25 lieta izmedju dva ZLA, tj. izmedju KRADEZE-a i ČEDEPE-a, jer si Hrvati nisu sposobni stvoriti DOBRO.

  To ZLO su „hrvatski“ OLOSC i ZLOCSINCI, tj. ultranacisti = lyudoxderi = antifascisti = komunyare = partizancsine = Srbi-Srbijanci-csetniki = italianascki fascisti = hrvatski izrodi tkojima je velezlocsinac Tito zabetoniral zakrxlyale im mozgove = KRIPLEZI (krvolocsne i plyacskascke zvieri) velezlocsinaca Tita i Miloscevicha.

  To su lyudoxderi, zvieri u lyudskim spodobama sa svojim okotom, tkoje xive za klanye lyudi i plyacsku tudjega. Hrvati izgleda uxivaju kada ih lyudoxderi kolyu i plyacskaju pa ni nakon stolietnoga klanya i plyacske ne xele to klanye i plyacsku spriecsiti. Zato ti lyudoxderi imaju nakon 100 lieta klanye i placske, ne samo stecseno, nego i NASLIEDNO pravo na UBIJANYE i PLYACSKU Hrvata. Zato su lyudoxdersko klanye LYUDI i plyacska tudjege OZAKONYENI ABOLICIJOM pa slobodno mogu klati i plyacskati kad god se smisle, a „hrvatska“ ih NACIJA uredno demokratski izabire za svoje MOCHNIKE i SPASITELYE.

  5. Hrvatski TROJANSKI KONYI demokracije = partije i tzv. stranke „hrvatskoga“ olosca i lyudoxdera poput SKJ-ogranaka:
  KRADEZE (HDZ)
  ČEDEPE (SDP)
  Morjuna (Most)
  Žikin zid (Živi zid)
  i ostalo ultranacisticsko smeche poput HSS-a, HNS-a, IDS-a i sl.
  te HSP-praskalica (bezbroj pravasckih strancsicsica s po nekoliko cslanova)
  tkoji „demokratski“ dovode na VLAST duhovne bolestnike obsiednute MOCHI i pod „stranacskom stegom“ podlo sluxe VLASTODRXCU samovolyno vladati nad hrvatskim narodom i hrvatskom drxavom.

  Csast pojedinim iznimkama iz poslovicsne hrvatske mirne vode tkoja briege dere, uzpravnih Hrvata tkoji znaju provoditi volyu vlastnika drxave Hrvatske, hrvatskoga naroda. Tkoji znaju praviti reda u vlastitoj drxavi, poput po mojemu misclyenyu na dielu dokazanih: dosada najbolyega ministra Zlatka Hasanbegovicha i samozatajne vriedne Brune Esih u Neovisnima za Hrvatsku te srdcsanoga domolyuba generala Xelyka Glasnovicha i učinkovite druxtvene radnice Xelyke Markich s udrugom U ime obitelyi i nyima slicsnih, tkoji che, vierovam, znati uvesti izravnu demokraciju. ……………………………………..10. travnya 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *