Vlada Odlazi u Marakeš Bez Pristanka Hrvatskog Sabora – VRIJEME JE ZA REVOLUCIJU – RASTURIMO HDZ-SDP HOBOTNICU

Marakeški sporazum poništava razlike između:
01) migranta i izbjeglice
02) migranta i ilegalnog migranta

IOM-ova definicija migranta: “Svaka osoba koja je napustila ili planira napustiti svoju domovinu iz bilo kojeg razloga.”.

Dakle, svi postaju “legalni”. Budući da marakeški sporazum zabranjuje zaustavljanje migranata i protivljenje islamizaciji Europe, postoji realna opasnost da će šeik ili više njih platiti let (doslovno) najvećih kriminalaca koje mogu pronaći u arapskome svijetu, direktno u Europu u 1 danu! Migranti dolaze iz više od 100 zemalja, što potvrđuju i MUP-ove statistike. Iste možete pronaći ovdje: http://stari.mup.hr/main.aspx?id=188055

Davor Božinović (ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske) NEMA ovlasti za potpis Global Compact-a (marakeškog sporazuma) kojega mora potpisati “The Head of State / Glava Države”. Glava države je Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske, a ne ministar unutarnjih poslova! Kolinda, kao članica Trilateralne komisije (Zionista/Sotonista) provodi agendu novog svjetskog poretka u koji je uključena eliminacija Europljana, odnosno destrukcija europske civilizacije. Dokaz da je član Trilateralne komisije možete pronaći ovdje: http://trilateral.org/download/files/membership/TC_list_10_2018.pdf 

Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske jest osoba koja je svoju karijeru započela kao savjetnik u republičkom sekretarijatu za narodnu obranu Hrvatske, 1987. godine. Plenković je sin poznatog agenta te iste UDB-e, najsmrtonosnije tajne službe jugoistočne Europe ( Yugo UDBA = Sovjetski KGB ).

Migranti i komunisti surađuju. Ako se pitate zbog čega Imbex.yu, Telegram.hr, 24Sata, Slobodna Dalmacija, YUtarnji, HRT, RTL, Nova TV, Tportal i njima slični promoviraju otvorene granice te veličaju “Titu”, odgovor glasi: “Financiraju ih isti ljudi.”. George Soros je samo pijun koji glumi financijera migranata. Međutim, iza njega stoji internacionalni financijski kartel, u čijem je vlasništvu i naša (Hrvatska Narodna) banka. Iz toga razloga IOM (internacionalna organizacija za migrante) ima sjedište u zgradi HNB-a.

Prijedlog: budući da se borimo protiv VOJSKE (mediji, migranti, udruge za nevladine organizacije, bankari koji financiraju migrante, političari koji provode naredbe bankara) predlažem da ih sve skupimo i naučimo pameti! Bolje spriječiti nego liječiti! Ne dopustimo jednom briselskom čati, jednoj zlatnoj koki i jednom UDB-ašu da unište ostavštinu naših predaka. Ostavšita nije samo domovina, nego i naša krv, naši životiVRIJEME JE ZA POBUNU!

p.s. pronađimo članove sljedećih nevladinih udruga (koje mi financiramo) koje narušavaju odnose dviju “bratskih” zemalja. Moraju platiti što su voljni za sorošev novac promovirati otvorene granice za pedofilne mačetare (koji će našu djecu napadati i silovati, ne njihovu, budući da se radi o 40-godišnjim pederima, rozokosim fufama i babama s mačkama).

Adrese:
GONG: Trg bana Jelačića 15/IV (01 482 5444)
CROSOL: Selska cesta 112c (091 529 1375)
Are You Syrious: Brune Bušića 42
JRS isusovačka služba: Maksimirska Cesta 286 (098 993 5863)

 

STOP TERORU NEVLADINIH UDRUGA ZA MIGRANTE – VRIJEME JE ZA POBUNU

 

ISTINA O MARAKEŠKOM SPORAZUMU, ISLAMU I MIGRANTIMA

 

MARAKEŠKI SPORAZUM HRVATSKU PRETVARA U HOT-SPOT, KRIMINALIZIRA GOVOR O MIGRANTIMA/MIGRACIJAMA I ISLAMU

 

ISIS NEOMETANO ULAZI U REPUBLIKU HRVATSKU – DOKAZ DA JE YUTARNJI LIST “FAKE NEWS”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *